Opplev individuelle program, kurs, workshop og foredrag

som engasjererTankeflyt har utviklet effektive og engasjerende program og kursopplevelser for privat- og arbeidslivet som stimulerer til løsningsorientert tenkning, bevisstgjøring og verdibasert samarbeid. Enkle teknikker bidrar til at du styrker evnen til å takle små og store utfordringer. Se undermenyen 'Opplev' for mulighetene.


En coachende væremåte, styrker i fokus, oppmerksomhetstrening og kraftfulle verktøy fra Points of You gir unike kombinasjonsmuligheter for å øke trivsel og overskudd både privat og på arbeidsplassen.


Bedriftskurs og foredrag

Bedriftskurs og foredrag tilpasses dine behov! Bestill gjerne en kostnadsfri og uforpliktende aktivitetsplanlegging online hvor vi finner den beste løsningen for deg / dine ansatte. Du får et skreddersydd tilbud.


For at kursene skal ha en varig effekt, legger vi vekt på oppfølging i form av evaluering og / eller oppfølgingssamtaler (coaching).

Ta gjerne kontaktSend e-post til Tankeflyt


mobil 41272858

Konferanse / seminar

Vi samarbeider med blant annet Smakfulle Rom Konferansegård som tilbyr lyse kurs-/møterom, kulinariske opplevelser og overnatting, samt klatreparken.


Forslag for kurs og aktiviteter


Inneaktiviteter


Inne for ledere

Tid til å lede / Snu etterskudd til overskudd

Dette kurset er for deg som vil være en engasjert og autentisk leder med en god rytme mellom å være tilstede for de ansatte, ha fokus på daglig drift, og ha overblikk. En leder som beholder roen, også når det stormer. I løpet av dagen blir du kjent med en verdi- og styrkebasert tilnærming for å opprettholde en god balanse i en hverdag preget av tidspress, konstante endringer og/eller stress. Enkle og effektive taktikker bidrar til at du blir en suksessfull leder som skaper motivasjon og engasjement for å oppnå resultater på en stressforebyggende måte.


Kurset kan skreddersys til et 3 til 6 timers opplegg.


Inne for avdelinger/team

Styrker i fokus i team

En gruppe (team eller avdeling) er så sterk som summen av medlemmene. Vi finner frem til personlige styrker, og ser på hvordan disse bidrar til gruppe-identiteten. Vi fokuserer på å frigjøre potensialet ved å bli bevisst på egne og andres styrker, og hvordan vi best kan utnytte disse. Dette viser seg til å øke engasjement, prestasjoner, selvtillit, samarbeidsevner, fleksibilitet, og ikke minst god kommunikasjon. Et godt samarbeidende team som trives, gir trygghet, jobber mer effektivt og har overskudd på slutten av dagen.

Det er også mulig å bestille en gjennomgang av et teamrapport.

Dette opplegget passer veldig fint til en halv dag for så å kunne bygge videre på bevisstgjøring og bruk av styrker i praksis via et teambuildingsaktivitet ute i klatreparken på ettermiddagen. Dette vil styrke effekten av fysisk teambuilding.


Kurset kan skreddersys til et 3 til 6 timers opplegg.


Inne kort opplegg

Nye perspektiver

Vi bruker kraftige verktøy Points Of You (POY) som gir en sanserik opplevelse, og løfter bedriftens aktiviteter som møter, kick-off, kurs, seminar, teamcoaching, . . . Bruk av POY lar deltakerne tenke utenfor boksen og undersøke arbeidsplassen fra en nye synsvinkler gjennom, ord, bilder, historier og tankevekkende spørsmål. Uansett får du en entusiastisk respons fra gruppen, en økt vilje til å dele innsikter og tenke løsningsorientert. Det gir deg mulighet til å utforske temaer på en gøy, inspirerende og kreativ måte.


Oppleggene kan lett tilpasses akkurat dine behov og mål, og varer alt fra 1 time til en hel dag.


Uteaktiviteter

Alle forslag under kan også tlbys som et alternativ til de som ikke kan eller ønsker å være med på en klatreaktivitet


Ute for ledere og medarbeidere

Ut i parken, inspirerer hjernebarken

«Walking og talking». Coaching mens vi går ute i naturen. Ofte er det lettere å snakke og tenke fritt når man går ute i grønne omgivelser.


Ute for ledere og avdelinger/team

Ut i parken, styrker hjernebarken

Vi blir oppmerksomme på egne og andres styrker gjennom observasjon og konstruktiv tilbakemelding. Og vi styrker vår oppmerksomhet gjennom enkle øvelser ute i naturen som gjør at du blir mer avslappet, trygg og til stede i øyeblikket. Med indre ro og fokus på styrker, øker kvaliteten på alt du gjør, og reduserer du unyttig stress i privat- og arbeidslivet. Du er mer til stede i alt du foretar deg.

Denne aktiviteten kan skreddersys til en kick-off før en klatreaktivitet, eller som et alternativ til de som ikke kan eller ønsker å være med på en klatreaktivitet, eller som en oppsummering av dagen.


Ute for ledere og avdelinger/team

Ut i parken, roer hjernebarken

Her legger vi fokus på oppmerksomhetstrening. Oppmerksomhetstrening basert på Mindfulness Based Stress Reduction programmet (MBSR), er en utprøvd og forskningsbasert metode for å øke selvinnsikt, fokus, indre ro, og kvalitet på alt du gjør. Det reduserer unyttig stress i privat- og arbeidslivet. Du er mer til stede i alt du foretar deg.

I denne aktiviteten gjør vi oppmerksomhetsøvelser ute mens vi sitter, står, og går. Vi trener vår avspenningsrespons og øker vår bevissthet.


Copyright © 2019 · Tankeflyt Coach Maria C. Hofman


INFORMASJONSKAPSLER og PERSONVERN

Denne websiden bruker cookies. Ved å klikke på "Jeg samtykker" godtar du bruken av cookies.

Les mer om Informasjonskapsler og personvern
Jeg samtykker