Oppmerksomhetstrening for ledere, lærere, coacher, og helsepersonell


Basiskurs for deg som jobber med mennesker


Trening av oppmerksomheten stimulerer flere effektive lederegenskaper. Du øker din tilstedeværelse i møte med mennesker og styrker tillitsfulle relasjoner. Du kan utvikle avspenningsresponsen når du trenger den, fremme balanse mellom fokus og overblikk, og øke sosial og emosjonell intelligens, noe som igjen bidrar til at du blir mottakelig for flere løsningsorienterte og kreative tanker.


I dette kurset får du muligheten til å finne ut hva oppmerksomhetstrening, eller på engelsk mindfulness, egentlig er, og hva det kan bety for deg som jobber med mennesker. Du erfarer hvordan du kan styrke


  • bølgelengde (tillitsfulle relasjoner)
  • tilstedeværelse
  • løsningsfokusert lytting og spørsmålsstilling


Oppmerksomhetstrening bidrar til at du kan være fullt fokusert på samtalepartneren din ved at du selv blir mer avslappet, trygg og til stede i øyeblikket. Det er en utprøvd metode som reduserer unyttig stress. Med indre ro og fokus øker kvaliteten på samtaler, og generelt dine relasjoner.

Teori blir avvekslet med praktiske øvelser som gir mening i ditt møte med mennesker. Du lærer noen av basisteknikkene i Oppmerksomhetstrening som er basert på det jordnære programmet MBSR som Jon Kabat-Zinn har utviklet for den vestlige verden.


Basisteknikkene kan lett integreres i hverdagen, både privat og på jobb.

Hva tidligere kursdeltakere opplevde som verdifullt:


Hvordan være en best mulig hjelper og samtalepartner. En oppfriskning til å være enda mer på plass i hverdagen. Tusen takk for nyttig kurs!

Ellen Aasheim, sykepleierPåminnelse om viktigheten av fokus på pust for å nullstille meg selv. God forberedelse for alle som arbeider med mennesker.

Jan Georg Kristiansen, ICF sertifisert Erickson coach og trenerÅ kjenne på hva oppmerksomhetstrening gjør med meg selv etter disse øvelsene: ro, fokus, avslappethet. Tro på at oppmerksomhetstrening er noe jeg kan praktisere regelmessig og at det hjelper i stressmestring.

Sissel Knutsen, seniorkonsulentBevissthet på tilstedeværelse, det å lytte. Viktigheten av å stoppe opp, ha pauser før samtaler.

Connie Bergersen, spesial pedagog


Kursholder er Maria Hofman, sertifisert ICF-coach og instruktør Oppmerksomhetstrening / Mindfulness (basert på MBSR), utdannet ved Scandinavian Center for Awareness Training.
InfoBedriftskurs


Pris: avhengig av antall timer og deltakere. Vennligst ta kontakt for en uforpliktende samtale hvor vi finner den beste løsningen for deg.


Hvor: i et egnet lokale på din egen  arbeidsplass eller i et kurslokale hos en av mine samarbeids-partnere i Sørum, Drammen eller Arendal.


Copyright © 2020 · Tankeflyt Coach Maria C. Hofman


INFORMASJONSKAPSLER og PERSONVERN

Denne websiden bruker cookies. Ved å klikke på "Jeg samtykker" godtar du bruken av cookies.

Les mer om Informasjonskapsler og personvern
Jeg samtykker