TankeFlyt - ThoughtFlow

NeuroGraphica coaching / refleksjon


Tegn de resultatene du ønsker med full oppmerksomhet på dine tanker, følelser og kroppslige reaksjoner med NeuroGraphica® metoden. Du farger bokstavelig talt verden vakrere (som er misjonen til Tankeflyt). Og best av alt: du trenger ingen tegneferdigheter!


FLYT OG TRANSFORMASJON

NeuroGraphica er ikke-figurativt, noe som betyr at det ikke er ment å representere noe spesielt. Du gir selv innhold og mening til elementene i tegningen din. Vi tegner med full oppmerksomhet på hva hver strek, form eller farge gjør med tankene, følelsene og kroppen din og tar hensyn til hva det betyr for temaet eller målet ditt. Vi kommer lett i flyt når ting begynner å løsne underveis i prosessen. Resultatene kommer av seg selv, etterpå, eller ved å betrakte tegningen underveis. Vi tegner og fargelegger til vi virkelig liker det vi ser, og utgangspunktet (et tema, et mål, en vag plan, bekymringer, underbevisste overbevisninger) har gjennomgått en positiv endring.

Når du bruker NeuroGraphica-metoden for å lage tegninger, får du alltid noe vakkert å se på mens det ubevisste sinnet ditt fortsetter å jobbe "med saken".


WORKSHOP OG (TEAM)COACHING

Utforsk temaer på en leken og grafisk måte. Jeg er sertifisert NeuroGraphica-spesialist og holder tematiske workshops der vi bruker denne tegnemetoden. Jeg bruker også metoden i NeuroGraphica coaching eller 'kreativ refleksjon' som er 1:1-samtaler med en coachende væremåte tilnærmet ICF coaching (med litt veiledning) der du tegner rundt et tema du velger. Her møtes vi på Ullern.


Du kan også velge en gratis introduksjon over en virtuell kaffe eller online coaching.Maria C. Hofman er sertifisert NeuroGraphica spesialist og sertifisert spesialist i NeuroDesign strukturering.