TankeFlyt - ThoughtFlow

ICF coaching i arbeidslivet

Samtaler som gir nye perspektiver
En coach tilknyttet ICF tar utgangspunkt i ditt mål og dine visjoner. Med åpne spørsmål, genuin interesse og dyp respekt for din egen innsikt, din erfaring og kompetanse, følger vi deg på den veien du velger mot dine mål.


Hva ønsker du for deg, din organisasjon og dine medarbeidere? Vil du få frem det beste i deg selv og dine medarbeidere, og øke effektivitet? Avtal gjerne en prøvecoaching slik at du kan finne ut om individuell coaching er noe for deg.

Tankeflyt tilbyr teamcoaching som baserer seg på styrkeprofiler i VIA teamrapporten (les mer), eller på kraftfulle verktøy fra Points of You (les mer).


Ta gjerne kontakt (eller bestill en Discovery samtale online) slik at vi sammen kan oppdage hvilke løsninger som passer deg og dine medarbeidere best!


ICF / Erickson coaching


  • fokuserer på løsningsorientering og er fremtidsrettet
  • har effektive formater for coaching  på telefon / Skype (White board coaching)
  • bygger på positiv psykologi og et positivt menneskesyn
  • Erickson er en av verdens mest utbredte coachingskoler, og utdanningen The Art & Science of Coaching (TASC) er sertifisert av ICF (International Coach Federation)
  • følger ICFs etiske retningslinjerI tillegg til individuell coaching, tilbyr jeg fleksible løsninger som bygger på dine personlige styrker som


Styrker i Fokus - individuelt program for ledere


Du erfarer hvordan du effektivt kan lede deg selv og andre ved å ha fokus på styrker. Oppnå flyt i hverdagen, oppretthold gode relasjoner og ta veloverveide valg på en stressreduserende måte.

InfoEksempler på hva man kan oppnå:


·  Fokus på det viktige


·  Arbeidsglede


·  God prioritering


·  Smartere mål


·  Nye perspektiver


·  Løsningsorientering


·  Færre problemer


·  Raskere utvikling


·  Høyere effektivitet


·  Bedre relasjoner


·  Bedre beslutnings-prosesserPriser firmaavtaler


Disse varierer med antall timer og lengden på avtalen. Ta kontakt for en "Discovery session" hvor vi sammen kan se på muligheter og finne den rette løsningen for din organisasjon.


Pris for en enkelt time

Kr. 1800 + MVA