TankeFlyt - ThoughtFlow

ICF coaching for privatpersoner

Samtaler som gir nye perspektiverI en eller flere samtaler stimulerer jeg deg til å formulere ønsker og mål, få frem dine ressurser, kvaliteter, verdier og din identitet. Jeg bistår deg i å lage en realistisk løsningsorientert plan som du selv tar ansvar for.


Det beste svaret på hva coaching er, får du når du selv opplever coachingsamtaler. Derfor tilbyr jeg kostnadsfri prøvecoaching som gir deg svar på det du lurer på, og en samtale som gir deg klarhet, fokus og fornyet energi til å oppnå det du vil! Du velger om du vil møte meg på kontoret på Blaker, på Lysaker i Oslo eller tar samtalen over Skype / telefon.

Du bestemmer hva du vil snakke om. Det kan være noe personlig eller ha sammenheng med jobben eller kanskje det er balansen mellom jobb og hjemme. Det kan også være deilig å bare stoppe opp litt og se hvordan du har det nå og på hvilke områder du ønsker endringer. Da oppdager du ofte at det fins flere muligheter enn du trodde!


Coaching er ikke terapi eller rådgivning, men en samtaleform som utvikler ditt potensial.


Jeg er til stede, lytter, aksepterer deg som du er, og får frem det beste i deg. Jeg har fullt fokus på deg og stiller åpne spørsmål som gjør at du finner svarene selv. Du vil se situasjoner fra forskjellige perspektiver som gir deg ny selvinnsikt.


Når du bestemmer deg for coaching, kan vi tilby samtaler, eller program som Styrker i Fokus:


Den positive tankeflyten


Den positive tankeflyten har stoppet opp når vi ikke er helt tilfreds, eller ikke føler oss helt vel. Ofte er vi oss ikke bevisst hva vi tenker. Vi kan ha tanker som "Jeg kan ikke gjøre det fordi jeg ikke er flink nok", "Jeg ville gjerne gjort det annerledes hvis jeg bare hadde mer tid, mer penger, en bedre jobb, ……", "Det er bare sånn jeg er", "Jeg blir sikkert kvalm igjen når jeg skal holde foredrag", "Jeg skulle ønske ting var annerledes, men jeg får ikke gjort noe med det", "Jeg skal bruke tid på meg selv når barna er store", osv.


I en løsningsorientert samtale kan du komme forbi disse hindringene slik at du kan gjøre det du egentlig vil, eller være den du egentlig vil være.


Du blir fulgt opp så lenge du selv føler behov for.


Må du først se noe før du tror på det? Eller tror du på noe før du har sett det? Hvis du kan se for deg noe du ønsker med alle dine sanser, øker troen på at du lykkes og vil du realisere drømmene dine lettere.

InfoPrøvecoaching


Få svar på det du lurer på, og en samtale som gir deg klarhet, fokus og fornyet energi til å oppnå det du vil! Gratis og uforpliktende.

Bestill (prøve)coaching gjerne onlineStyrker i Fokus

5 uker coaching (1,25 timer per gang) hvor du (gjen)oppdager og utvikler dine positive stryker.

Nyt mer energi, selvtillit, mestring, overskudd, og livs- og arbeidsglede.

På Skype eller ved personlig oppmøte i Blaker eller Oslo

Pris kr. 4.750

Last ned flyerIndividuell coaching

 

Pris for en enkelttime

Kr. 950


Rabatt ved bestilling av flere timer


Ta gjerne kontakt med andre ønsker slik at du får et tilbud som best passer til dine behov!